tirsdag 26. april 2011

Tripp trapp...

Jeg digger denne trappen!!! Den er såå flott!!! Tenk om den hadde stått i min stue!!!! hmmm må kanskje ha en andre-etasje først :) hi hi :)Ha en god kveld!! :)


onsdag 20. april 2011

Ny kape..Bildet er litt dårlig, da jeg har prøvd å stable kameraet på sofaen for å ta bildet :) Jeg burde fått meg et sånt kamera-stativ!!

Men er den ikke fin!? Jeg fant den til 200 kr på HM på salg :) ha ha.. Den ser lekker ut sammen med min dyre Marc Jacobs :) hi hi. Og klokken er jeg også kjempefornøyd med! Den er heller ikke dyr, men har en sånn litt 'bestefar-klokke-look' som jeg digger! 


Det er mye gøyere å sette sammen dyrt og billig, enn å kjøpe alt dyrt. Man blir mer kreativ når man ikke har stinn lommebok, og det er ikke ofte jeg har.. haha :) 

Beklager dårlig bildekvalitet, men ville bare vise dere mitt nye kupp :)

Nå skal jeg pakke ferdig, og dra ut i båten! Livet er herlig!! 

Klemmer til dere alle sammen! Gooooooood pååååååååske!!!!!
Jippiiiii!!!!!


søndag 17. april 2011

Favoritt kaffebar...


Bugges på Løkka..


Jeg digger å møte mine skravlevenninner her en Søndag for lunch og kaffe og masse skravling!

 

Det er en egen atmosfære der....som gjør at en føler seg hjemme...


Selv om det ofte er fullt her, får man bare vente til det blir et bord ledig. Det er verdt det!


Og veska er jo selvfølgelig invitert! ha ha


Nesten som hjemme!!! 'Nesten'.... :) Håper dere er ute og koser dere i vår-været!! Snart er det påske-ferie, og da blir det sesongens første båttur på oss!! Gleder meg!! :)


Takk for at dere kommer på besøk her hos meg, og legger igjen så mange hyggelige kommentarer!!
 Dere er best!!!


søndag 10. april 2011

Vintage Paris...

Da vi kom forbi Marc Jacobs-butikken, kunne jeg ikke klare å gå forbi! Jeg har lenge leita etter en veske fra Marc Jacobs, som jeg var så dum og ikke kjøpte da jeg stod der i butikken. Og jeg har ikke kunnet finne den igjen. Det gjorde jeg heller ikke her....men jeg fant en annen som jeg falt pladask for!!


Den måtte være ganske stor, siden jeg vil bruke den i jobben :) Da har jeg med meg pc og toalettmappe og alt jeg trenger til å reise et par dager. 

Jeg kom også over en herlig vintage-butikk i Paris hvor jeg fant noe jeg aldri trodde jeg skulle kjøpe..


En vintage-revepels... og ja....... jeg har litt vondt i magen......for jeg hadde ikke trodd at jeg kunne kjøpe en revepels... for jeg er så imot oppforstring av rev for pelsen! Men da min kollega sa at jeg hadde jo tross alt ikke gått i butikken og kjøpt en NY pels.... jeg hadde jo bare sørget for at den reven ikke døde forgjeves for så bare å henge i en vintage butikk uten at noen var glad i den!! Men det gav meg ikke så mye bedre magefølelse. Men jeg kunne ikke gå fra den, så den ble med meg hjem. Jeg har veldig blandede følelser faktisk. Men jeg skal behandle den så godt jeg kan, og aldri glemme hvordan den kom til....


Jeg har ikke fått tatt så mange bilder av pelsen, men det skal jeg gjøre :)

Ellers kjøpte jeg meg også en litt mindre veske i vintage-butikken.... Denne blir fin nå til sommeren når man skal være litt 'soft hippie' :)


Nå blir det kanskje mange innlegg om Paris.... hi hi.... men sånn er det nå bare :) Man blogger om det man opplever, og akkurat nå er jeg så opprømt over de dagene i Paris, at jeg bare MÅ vise dere :)


lørdag 9. april 2011

Sightseeing in Paris.....


En tur til Paris i to dager, er ikke nok til å få med seg alt byen har å by på... Men vi tok en snartur innom noen av de viktigste stedene :)

Louvre...

Notre Damme...

Triumfbuen...

Eiffel-tårnet...

Galeries LaFayette

Moulin Rouge...

Sacre Coeur...

Og vi hadde ikke klart det uten...

Franskmennene gjør ikke noe halveis!! :) Alt har nydelige detaljer og utførelse.....til og med t-banen :) 


Og i neste innlegg kommer butikkene, kafeene og kuppene!!!

Paris in the Spring...Jeg er tilbake fra romantikkens by, og har beriket mitt liv med mange nye opplevelser.... OG gnagsår :o)
Jeg tenkte jo at 'i Paris kan det ikke være så vanskelig å finne seg et par fine vår-sko'....men der tok jeg feil! :) Jeg var i boden før vi dro, og konstanterte at vårskoene mest sannsylig er tapt for all fremtid da jeg ikke engang klarte å komme meg INN i boden!!! :o) Så jeg pakket høye heler, og ante fred og ingen fare. Det endte opp med at jeg gikk på sightseeing i Paris i TO dager på høye heler!!! Ikke før to-tre timer før vi dro hjem siste dagen, fant jeg et par søte OG FLATE sko!! 


Disse sandalene har høy kilehel, og er ikke egnet for Paris-sightseeing!! :) Legg merke til gnagsåret på høyre ben.....det er fra dagen før!! Og under disse lekre skinnstroppene, vokser nye gnagsår... hi hi :) 


Så dette innlegget er viet til gatene i Paris, som jeg aldri kommer til å glemme!! :)


Men jeg angrer ikke ett sekund!! Vi gikk sikkert 8 timer dag 1, og det samme dag 2!! Og vi har fått sett såå mye!!! 

Gled dere til å se flere bilder fra romantikkens by!! For selv om jeg var på sightseeing, har man jo alltid et øye for detaljer!! Blogge- detaljer!!!:o) Ha ha...og jeg har tatt noen kule bilder! :)

Ha en god kveld snupper!!! Sov godt!!!

søndag 3. april 2011

Søndags pause....


I dag har jeg ikke gjort en eneste kreativ ting!!! Og IKKE har jeg ryddet... eller støvsugd...eller vasket heller!!! I love it!!!! ha ha :) 

Og ja....dere super-mennesker der ute rister sikkert på huet og tenker: oi da....der har man sløst bort mye tid på å gjøre ingenting!!! Men vet dere hva? :o) Det var DET jeg trengte i dag... hi hi.... 

For tiden er hverdagen så busy, at jeg ikke rekker å snu meg!! Og jeg trenger en liten 'tenke-pause' i hverdagen bare for å huske at jeg lever :o) 

I går var jeg på Salsa-festival, og fikk shake'et og danset meg svett!! DET var kjempe gøy!! Jeg har danset litt salsa for mange år siden, men nå var det sikker 5-6 år siden sist jeg danset, så jeg hadde glemt noen 'moves'  :o)  Men det er ikke DET som er viktig!! Det er å ha danse-glede som er viktig!! Og så var jeg på nybegynner kurs på Bachata ( er det sånn det skrives?). Og det var gøy å lære noe nytt :) 

Men i dag skal jeg bare ta en pause, og pakke klart til Paris-turen i morra!! Jippi!!! Jeg skal ta med meg kamera, så jeg kan knipse noen bilder :)

Kos dere mine kjære!!


fredag 1. april 2011

Klassisk Marius...

Da jeg ble sittende hjemme mer enn én dag sammenhengende, ble jeg nødt til å finne på noe for å slå ihjel tiden....fnis.. :) Og jeg som er en nybegynner på strikking, fant ut at jeg endelig skulle begi meg ut på mønster-strikking. Og bare DET er jo en utfordring for meg!! ha ha... Og skal man strikke mønster...ja DA strikker man 'Marius'! 
Og det enkleste jeg kunne finne på å strikke, med Marius-mønster, var et pannebånd :) 


Her er jeg på begynnelsen. Pannebåndet er dobbelt, så jeg får skjult trådene bak :)


Og jeg syns at klassisk rødt-hvitt-blått er kjempefint! Jeg vurderte å bruke andre farger, men så tok jeg til fornuften :)


Her ser dere hvordan jeg har strikket dobbelt. Og SE hvor flink jeg har vært med trådene bak!!! Skryte,skryte!! Fnis :)


Det er ganske bredt, men godt og varmt! :) Flinke meg! ha ha... 

Ha en deilig helg alle sammen!! Jeg skal slappe av her hjemme denne helgen, og gjøre meg klar til... 

PARIS-TUR!!!!!!!!!! OH YESS!!!!! :) På Mandag drar vi 3 dager til Paris!!! Jeg og jentene på jobben. Vi er bare 4, men vi skal rocke Paris!!! That's for sure!!! :) 

Klemmer!!!