lørdag 13. august 2011

Lilja gjør ting hun ikke kan...


Husker dere det innslaget på Senkveld med Thomas og Harald, hvor Harald alltid skulle gjøre noe han ikke kunne? Som f.eks å ri, hoppe i Holmenkollen osv osv... ha ha... jeg ler så jeg griner når jeg ser for meg Harald på en liten ponny som skal til å hoppe over et hinder... ha ha ha... 

Og jeg føler det er litt det jeg holder på med selv.......ikke hoppingen... for jeg hopper ikke så mye....( men når jeg tenker over det, så ser jeg og Harald ikke helt ulike ut når jeg skal prøve meg på å hoppe ...ha ha) men jeg snakker om strikkingen min. Ja jeg vet! ikke så spennende som Haralds hopping, men jeg føler at hver gang jeg skal strikke noe, så er det ett eller annet nytt jeg ikke kan, som gjør at jeg må innom strikkebutikken hundre ganger for å komme meg 10 cm lenger på prosjektet!! Puh...... 

Jeg har ikke noen å spørre liksom...... som kan hjelpe meg........ Jeg har en venninne som er superflink til å strikke, men jeg ser henne sjelden, og når vi først ser hverandre så pleier vi å treffes ute, og da er det ikke like naturlig å strikke liksom... (ha ha....to 'tanter' som sitter på Kaffebrenneriet og strikker...fnis).

Misforstå meg rett, jeg vet at strikking er blitt litt 'in' om dagen, men jeg føler meg ikke helt komfortabel med strikking på kafe.... Gjør dere?  Jeg tror det har noe med ansiktsuttrykkene mine og gjøre..... for når jeg ikke får til ett eller annet, så lager jeg noen riktig så kreative ansiktsuttrykk for å vise hvor misfornøyd jeg er! Ikke det at jeg tror at noen skal sitte og se på meg  -  som strikker  -  på Kaffebrenneriet  -  og tenke at 'noe så 'nydelig' har jeg aldri sett i mitt liv', og så komme bort og fri! ha ha.... Men jeg tror ikke jeg er den eneste som tenker på hvordan jeg ser ut når jeg er ute blandt folk :) Jeg er ikke akkurat forfengelig, men jeg jobber med mote, så jeg må jo tenke litt på det.... litt....liksom? :) 

Anyway...... poenget er......at hver gang jeg begynner på et strikkeprosjekt... så er det alltid noe jeg ikke kan! Og denne gangen var ikke noe unntak... Jeg skal prøve meg på et teppe, med garn jeg akkurat har fått i posten fra Pickles :) og det ser slik ut..


Ok da....så er ikke dette teppe noe jeg har laget... men jeg skal prøve ;o) Bildet er fra bloggen til Pickles, og jeg har bestilt de samme fargene. Det var enkelt, og det kom kjapt i posten. Gøy! :)


Så gjenstår det bare å se om jeg får det til nå da.... :)


Ingen kommentarer: