tirsdag 17. mai 2011

Rittet...

Nå kommer bildene av selve rideturene :) Er man en hestejente, ja så er man en hestejente :) Men jeg tror at de av dere som kanskje ikke driver med hest, også kan se hvor fantastisk dette var!!! 

Det er ingen gjerder i Romania! I hvert fall ikke ute på landet :) Alle dyrene går fritt, og hvor de vil!! Det vil si at vi også kunne ri akkurat hvor vi ville! 


Her kommer vi over en flokk med 'ville' hester.... Et utrolig syn...


Og her kommer de for å hilse på! Var nesten vanskelig å komme seg forbi uten at de fulgte etter :)


Utrolig variert natur. Vi kunne se gresslagte åser så langt øyet kunne se!


Og i ny og ne red vi gjennom små landsbyer. Her kom folkene ut og tittet rart på oss :) Det er ikke mange i Romania som har hest for å ri. Den brukes til å trekke vogn, og pløye jord.... og når det kommer 11 hester på rekke og rad gjennom byen, blir de nysgjerrige :) Vi hadde til og med flokker med små barn som fulgte oss, og ville ha penger.... På en måte er det en utrolig opplevelse....men det er også en tankevekker....Kuene koser seg ute i det fri.....uten gjerder... :) 


Det virket som om vi red rundt regnet.... Vi kunne ri på en ås, og se at det regnet på den neste åsen.... Men når vi kom til den neste åsen.....da regnet det på den åsen vi kom fra.. På den måten hadde vi sol hele turen!! For en utrolig flaks!!


Her er min vidunderlige hest Tamara... Kanskje ikke den raskeste i flokken....fnis.... men ikke redd for en ting!!! Og det er deilig å kunne stole 100 % på hesten sin :)Mange drar til Romania for å se på dyrelivet og plantelivet. 


Hvor enn vi red, hadde de hunder!! Og det var utrolig mange løshunder overalt. Og de bjeffet som et uvær!! Godt at ikke hestene var redde... de var nok veldig vandt til det. 


Og etter de lange galloppene, og lange turene, kom vi alltid forbi en elv så hestene kunne drikke. 

I min mening er Romania det perfekte land å ri i! Man har helt fantastisk natur, frihet til å ri hvor man vil, variert landskap og masse kultur... 

Jeg kommer til å dra tilbake igjen hvis jeg får muligheten.... Og jeg kan anbefale å dra til til alle!!

Og så vil jeg ønske alle sammen en herlig 17.Mai!!! Gratulerer med dagen alle sammen!!!

Takk for at dere er til...


1 kommentar:

Kristoffa sa...

Dette må ha vært en fantastisk opplevelse. Det er merkelig hvordan alle sanser åpner seg på hesteryggen. Jeg synes jeg ser, lukter og hører mye mer på hesteryggen. Det gjør godt for kropp og sjel :))