tirsdag 22. februar 2011

Til helga kanskje.....?


By Keri Smith

Det er lett å skyve ting foran seg og si....'jeg gjør det senere'. I hvert fall ting man gruer seg til å gjøre... Men av og til må man gå ut av sin egen comfort-sone og gjøre noe helt nytt!! Jeg er ikke alltid så flink til å gjøre det selv, men jeg prøver hver dag :)

Og jeg er ikke kjedelig! :) Jeg er en liten skrue skal jeg si dere ;) hi hi... Jeg har alltid sagt selv at jeg vil heller være rar, enn å være kjedelig! Og her er Marilyn tydeligvis enig med meg :)
Apropos nytt.....!!!( og absolutt ikke kjedelig!!! :) Husker dere at jeg og kjæresten har kjøpt oss ny sofa? Og at det var 12 ukers leveringstid på den!!!!? Men har den kommet! hi hi....før tida :) jippi!!!
Så akkurat nå ,mens jeg sitter på Egon i Molde og blogger, så henter min kjære den nye sofaen vår på Living :) Eller.....sofaene...bør jeg vel si :) Det er nemlig to! Åååhhhh....kjempespent på å se, men kommer ikke hjem før kl 20 i kveld... og da er det selvfølgelig ikke bloggelys i leiligheten ;) ha ha... Dere får vente litt til :)  Til helga kanskje?..... ;o)
Ha en herlig og 'rar' dag alle sammen!!! :)

1 kommentar:

solveig sa...

gratulere med ny sofa'er! spennende :) gleder meg til å se -klem